Nieuwe ouders

Wat leuk dat u onze website komt bekijken! Kiezen voor de juiste basisschool voor uw zoon of dochter is een leuke maar soms ook een moeilijke of spannende keuze. We hopen dat u op onze website de informatie kunt vinden die u zoekt. Om te weten hoe het er echt aan toe gaat bij ons op de Uilenburcht is het altijd fijn om de school te bezoeken als deze "in bedrijf" is. Wij hebben daarom gedurende het schooljaar verschillende data voor rondleidingen. U kunt op deze manier goed zien wat voor school de Uilenburcht is en of deze bij u en uw kind past. 


De data voor de rondleidingen voor ouders van nieuwe leerlingen ziet u hieronder vermeld.
De rondleidingen starten 's morgens om 9 uur. Zo kunt u zien hoe het er aan toe gaat op "de Uilenburcht" als de school echt open is. U mag uw zoon of dochter gewoon meenemen!

De data voor de nieuwe rondleidingen worden hieronder vermeld:


Donderdag 16 dec-2021
Donderdag 13 jan-2022
Donderdag 17 feb-2022
Donderdag 17 mrt-2022
Donderdag 19 mei-2022
Donderdag 16 juni 2022

  
Heeft u belangstelling voor een rondleiding wilt u dan een mail sturen naar Info@bsuilenburcht.nl  De rondleiding duurt ongeveer 1 uur.


Vragen over de school? Stuur een mailtje naar: Info@bsuilenburcht.nlWilt u alvast het aanmeldingsformulier inkijken? klik dan hier: Aanmeldingsformulier