Afsluiting project Engels: Speurtocht door de school en high tea

16-11-2016
We hebben de afgelopen weken intensief gewerkt met het project Engels. We hebben dingen over Engeland geleerd, thematafels gemaakt, lampionnen geknutseld, liedjes gezongen en Engels gesproken.
Vrijdag 11 november hebben we wij het project Engels afgesloten met een high tea voor de groepen 1 tot en met 8.
In de week van 7 november stroomde de waterkannen en etagieres de school al binnen. Wat hadden de kinderen al zin in de afsluiting van het project. Er waren kinderen die deftige kleding aanhadden, een mooi hoedje droegen en we hebben zelfs een Engelse trui gespot.
De ouders van de OV hebben ons ontzettend verwend. We kregen heerlijke sandwiches, komkommers en cupcakes. Bedankt voor deze top organisatie!
Ook hadden de kinderen zelf water op smaak gemaakt met munt, komkommer en citroen.
Dat we het project Engels hebben afgesloten betekent natuurlijk niet dat we nu gestopt zijn met Engels. Zeker niet! Vanaf deze week zijn we allemaal begonnen met de methodelessen en kunt u genieten van de presentatievieringen met Engelse liedjes, gedichtjes, stukjes en andere kunsten.

Op de fotopagina kunt u de foto's vinden die zijn gemaakt bij de opening, de speurtocht door de school door bovenbouwleerlingen, het maken van de lampionnen en de afsluitende high tea.
Fotopagina